Oglaševanje

Oglašujte na portalu drazbe123.com!

Portal drazbe123.com nudi celovit pregled nad ponudbo javnih dražb v Sloveniji. Vsebina na portalu je zelo široka, predvsem pa uporabniki na portalu iščejo nepremičnine (stanovanja, hiše, poslovne prostore, apartmaje …), premičnine (avtomobile, stroje, tovorna vozila, navtiko, motorje … ), ob enem pa uporabnike zanimajo tudi možna financiranja. Vsebina na straneh je večkrat dnevno ažurirana in obiskovalce obvešča o najnovejših in najbolj zanimivih javnih dražbah.
Gre za specializiran spletni prostor z relevantno ponudbo edinstvenih informacij. Obiskovalci so dinamični ljudje, ki pozorno prebirajo informacije in so izjemno dovzetni za izdelke in storitve povezane z nepremičninami in premičninami.


Kdo so uporabniki portala?

Portal www.drazbe123.com v največji meri obiskujejo obiskovalci, ki se želijo informirati o izdelkih povezanih z nepremičninami in premičninami, najpomembnejši faktor pa je, da naši obiskovalci imajo kapital in obiščejo portal z namenom kupiti predmete, ki imajo vrednost tudi več kot 100.000 EUR, kar vam nudi izjemno priložnost pri prodaji vaših izdelkov in storitev.


Zakaj oglaševati pri nas?

 • Visoka obiskanost in lojalni uporabniki
 • Uporabnik se zadrži na strani približno 3,5 min
 • Možnost popusta ob zakupu več mest oglaševanja
 • Dnevno ažurna vsebina
 • Prevladujejo obiskovalci, ki imajo kapital


Možnost oglaševanja in sodelovanja z nami:

 • Objava spletne pasice na spletni strani
 • Ozadje na spletni strani
 • Napredni oglasi (popup, zavihek, floater)
 • Tedenski newsletter PR članek
 • Facebook objava
 • Kreativne ideje po meri


Vas zanima več informacij?

Kontaktirate nas lahko preko obrazca oz. nas pokličete na 041/914-256, 041/914-159.

Arhiv novic >
Novice
03.05.2024
Hitro in jedernato - prednosti uporabe portala drazbe123.com:
01.02.2024
Za vas smo pripravili super novost, na našem portalu lahko zasledite tudi dražbe, ki se odvijajo na Hrvaškem.
06.01.2024
Portal drazbe123.com vam ponuja celovit pregled nad ponudbo javnih dražb v Sloveniji in Hrvaški, pa če preferirate nepremičnine, premičnine ali pravice.
18.09.2023
Tisto, kar je izpostavljeno, je najbolj vidno.
31.08.2020
Želite hitro prodati določen predmet najboljšemu ponudniku ali pa si zagotoviti svoje mesto na dražbi, kot kupec? Potem je to priložnost za vas. Enostavno prodajte nepremičnino, stroj, avto ali kar celoten vozni park ali karkoli drugega.
18.09.2019
Dražbe so v zadnjem času, zaradi svojih prednosti, tako za kupca, kakor za prodajalca, postale izredno zanimive. Veliko povpraševanje je botrovalo temu, da smo za vas pripravili enkratno novost, ki bo marsikomu močno olajšala pristop k dražbi.
E-mail je bil uspešno dodan.
Prijavi se na e-novice
Ne zamudite nobene dražbe in bodite dnevno obveščeni o novih dražbah na vaš E-naslov!