Izpostavitev dražbe

18.09.2023
Tisto, kar je izpostavljeno, je najbolj vidno.
Lahko imamo odlično ponudbo, pa če je očem nevidna, seveda ne moremo pričakovati velikega odziva in uspeha. Zato moramo poskrbeti, da naša ponudba postane očem vidna in se prikaže takoj, ko obiskovalec obišče spletno mesto, kjer je prisotna tudi naša ponudba, v tem primeru dražba. Izpostavitev dražbe je na voljo za zakup vsem upnikom.

Glede na to, da nam je kot upniku v interesu, da se predmet čimprej proda, seveda po najboljši oziroma najvišji ceni, je smiselno dražbo izpostaviti in si zagotoviti večji obisk.

Zakaj se odločiti za izpostavitev dražbe?

Razlogi so zelo enostavni. In sicer:
  • z izpostavitvijo se dražba izpostaviti na prvo stran portala drazbe123, v kategoriji v katero ta sodi. Npr. če gre za poslovni prostor, bo dražba vidna na prvi strani portala in pri kategoriji nepremičnine ter podkategoriji poslovni prostor.
  • Ko uporabnik izpostavi dražbo se vsem obiskovalcem portala (tudi tistim brez paketa) izpišejo vsi podatki: kontakt prodajalca, lokacijo prodaje, naslov za pošiljanje ponudbe, priložen dokument, datum in uro dražbe. Kar je seveda prednost, glede na to, da so običajno ti podatki dostopni le uporabnikom s paketom. In lahko na ta način hitro pritegnemo zanimanje vseh, ki vidijo našo izpostavljeno dražbo.
  • Vidnost dražbe je tako zagotovljena, kar pomeni, da bo več potencialnih kupcev, posledično večji uspeh. Skorajda težko bi zgrešili nekaj kar sicer iščemo in zaradi česar smo na določenem spletnem mestu in je to na prvi strani in kasneje v ustrezni kategoriji. V nasprotnem primeru se lahko hitro zgodi, da kakšno dražbo tudi uporabniki nehote spregledajo. Ne pa tudi izpostavljene.
  • Izpostavitev dražbe pomeni potencialno večji iztržek od prodaje, saj bo na dražbi prisotnih več potencialnih kupcev, z različnimi željami, potrebami in tudi finančnimi zmožnostmi.
 
Kako izpostaviti dražbo?
 
Izpostavitev je zelo enostavna in sicer nas do izpostavitve loči zgolj nekaj klikov. Na spletni portal se je potrebno najprej prijaviti/registrirati in za tem kliknete na želeno dražbo. Desno na želeni dražbi je gumb »izpostavitev dražbe«, katerega kliknete, izpolnite zahtevane podatke in potrdite nakup. Ugotavljamo, da nas do bistveno boljših pogojev za prodajo predmeta na dražbi, loči le nekaj klikov. Strošek zakupa izpostavitve je tako zanemarljiv, v primerjavi s tem, koliko koristi nam lahko doprinese.

S pravilnimi in precej enostavnimi potezami lahko svoja pričakovanja izpolnimo in so pozitivno presežena. Seveda samo v primeru, če dražbo ustrezno izpostavimo.
V kolikor bi imeli kakšna vprašanja ali želite dodatne informacije, morebiti pomoč, smo vam vselej na voljo na naših kontaktnih podatkih.
Arhiv novic >
Novice
03.05.2024
Hitro in jedernato - prednosti uporabe portala drazbe123.com:
01.02.2024
Za vas smo pripravili super novost, na našem portalu lahko zasledite tudi dražbe, ki se odvijajo na Hrvaškem.
06.01.2024
Portal drazbe123.com vam ponuja celovit pregled nad ponudbo javnih dražb v Sloveniji in Hrvaški, pa če preferirate nepremičnine, premičnine ali pravice.
18.09.2023
Tisto, kar je izpostavljeno, je najbolj vidno.
31.08.2020
Želite hitro prodati določen predmet najboljšemu ponudniku ali pa si zagotoviti svoje mesto na dražbi, kot kupec? Potem je to priložnost za vas. Enostavno prodajte nepremičnino, stroj, avto ali kar celoten vozni park ali karkoli drugega.
18.09.2019
Dražbe so v zadnjem času, zaradi svojih prednosti, tako za kupca, kakor za prodajalca, postale izredno zanimive. Veliko povpraševanje je botrovalo temu, da smo za vas pripravili enkratno novost, ki bo marsikomu močno olajšala pristop k dražbi.
E-mail je bil uspešno dodan.
Prijavi se na e-novice
Ne zamudite nobene dražbe in bodite dnevno obveščeni o novih dražbah na vaš E-naslov!