Hrvaške dražbe

01.02.2024
Za vas smo pripravili super novost, na našem portalu lahko zasledite tudi dražbe, ki se odvijajo na Hrvaškem.
Čeprav se že dlje časa ukvarjamo z nudenjem najrazličnejšimi informacij o dražbah, še ne pomeni, da bomo našo ponudbo tukaj ustavili. Seveda je pomen ohranjanja slovenske ponudbe dražb pomemben, a smo za nudenje boljših storitev vsem zvestim uporabnikom odprli še vrata v veliko izbiro hrvaških dražb. Na naši spletni strani imate tako sedaj na voljo nov zavihek hrvaške dražbe, na katerem se nahajajo najnovejše, kot tudi starejše.  Za lažji pregled vam je še vedno na voljo prosta izbira regije, nepremičnine in vrste dražbe, ki jo iščete, jezik pa je kljub hrvaškim dražbam v veliki večini še vedno v slovenščini. Izbirate lahko med kraji po celotni hrvaški, med katerimi so zagotovo najzanimivejši tisti, ki se nahajajo pri morju, kjer pa boste zagotovo našli sebi pisanega na kožo. Seveda pa kljub novi ponudbi nepremičnin na hrvaškem, ter dražb, ki tam potekajo, še ne pomeni, da bomo opustili slovenske. Celotna prejšnja ponudba namreč ostaja povsem enaka, le da bomo sedaj to nadgradili ter poskušali stranke zadovoljiti tudi z večjim in izpopolnjenim naborom informacij. Če ste se torej ustavili na naši spletni strani, je vaš namen zagotovo – javna dražba! Seveda ste prišli na povsem pravo mesto, saj je naša spletna stran z informacijami o dražbah resnično kvalitetno obložena.

Naj vas torej ne skrbi vaša podučenost o  le-teh, saj so tukaj vse novice prilagojene – tako za bolj osveščene kot tudi za popolne laike. Povsem enostavno je zato izbrati dražbo, ki vam je pisana na kožo, s tem, ko smo razširili ponudbo še na hrvaško, pa boste samo še bolj osveščeni o ponudbi dražb. Od izbire najpopolnejše nepremičnine vas zato loči povsem enostaven klik na našo prenovljeno spletno stran, s čimer vas želimo le še bolj vzpodbuditi v zakup dražbe, ter vas prepričati v našo kakovost in se resnično približati željam vsake stranke posebej.
Arhiv novic >
Novice
03.05.2024
Hitro in jedernato - prednosti uporabe portala drazbe123.com:
01.02.2024
Za vas smo pripravili super novost, na našem portalu lahko zasledite tudi dražbe, ki se odvijajo na Hrvaškem.
06.01.2024
Portal drazbe123.com vam ponuja celovit pregled nad ponudbo javnih dražb v Sloveniji in Hrvaški, pa če preferirate nepremičnine, premičnine ali pravice.
18.09.2023
Tisto, kar je izpostavljeno, je najbolj vidno.
31.08.2020
Želite hitro prodati določen predmet najboljšemu ponudniku ali pa si zagotoviti svoje mesto na dražbi, kot kupec? Potem je to priložnost za vas. Enostavno prodajte nepremičnino, stroj, avto ali kar celoten vozni park ali karkoli drugega.
18.09.2019
Dražbe so v zadnjem času, zaradi svojih prednosti, tako za kupca, kakor za prodajalca, postale izredno zanimive. Veliko povpraševanje je botrovalo temu, da smo za vas pripravili enkratno novost, ki bo marsikomu močno olajšala pristop k dražbi.
E-mail je bil uspešno dodan.
Prijavi se na e-novice
Ne zamudite nobene dražbe in bodite dnevno obveščeni o novih dražbah na vaš E-naslov!