E-dražbe

18.09.2019
Dražbe so v zadnjem času, zaradi svojih prednosti, tako za kupca, kakor za prodajalca, postale izredno zanimive. Veliko povpraševanje je botrovalo temu, da smo za vas pripravili enkratno novost, ki bo marsikomu močno olajšala pristop k dražbi.
Seveda lahko še naprej spremljate naše aktualne klasične dražbe, ki potekajo nemoteno in vas hkrati vabimo k udeležbi na dražbah različnih predmetov, pri čemer lahko sodelujete kot prodajalec ali kupec. Še več, dražbe bodo potekale v živo in boste lahko spremljali vsakršen »premik«. Kaj to pomeni?

Želite hitro prodati določen predmet najboljšemu ponudniku ali pa si zagotoviti svoje mesto na dražbi, kot kupec? Potem je to priložnost za vas. Namreč, poljuben predmet (hiša, stanovanje, avtomobil, stroj ali karkoli drugega) lahko kot uporabnik naše strani prodate enostavno in hitro. Na določen datum ob določeni uri objavimo predmet z izklicno ceno in bo tako E- dražba v živo potekala preko strani drazbe123.com. V trenutku, ko so dražba začne, lahko vsak kupec v živo spremlja dražbo in seveda bo možno enako tako tudi dražiti. V vsakem trenutku bo vidno, koliko je trenutnih ponudb in kolikšna je cena. Vedno lahko enostavno odnehate, kar za vas ne predstavlja nobenega tveganja. Hkrati je tudi pristop k dražbi zelo enostaven, pogoji za udeležbo na dražbi bodo predhodno objavljeni pri vsaki dražbi posebej.
 

E – dražbe predstavljajo nov način prodaje in nakupa, tako za prodajalca kot tudi za kupca.

Prednosti kupca:
- za pristop k dražbi je samo pomemben dostop do spleta in se vam je ni potrebno udeležiti fizično, saj se je lahko udeležite, ne glede na to, kje se v tistem trenutku nahajate.
- s pomočjo E-dražbe prihranite čas in seveda tudi pot, saj vam ni potrebno oditi na določeno lokacijo ampak lahko dražbo spremljate v živo iz domačega naslonjača.
- hkrati odpade celotna organizacija, ki je sicer potrebna za udeležbo na dražbi (čas, odhodi, morebitni izostanki iz delovnega mesta, ipd.).
- Zanesljivo transparetna prodaja, saj je dražba v živo in nikakršni predhodni dogovori niso možni. 

Prednosti za prodajalca:
- E-dražba ne zahteva organizacije, kar prihrani ogromno časa
- za dražbo ni potrebno urejati prostora, saj ne poteka na fizični lokaciji.
- ker je način prodaje transparenten, so možnosti prodaje in večjega iztržka bistveno boljše, saj ni možnosti morebitnih predhodnih dogovorov.

Glede na to, da so E-dražbe enako zanesljiv način prodaje ali nakupa, kakor klasične dražbe in da popolnoma ničesar ne tvegamo, je seveda prodaja ali nakup s pomočjo E-dražbe več kot smiselna.

Vas zanima objava E-dražbe? Kontaktirajte nas na info@drazbe123.com

Arhiv novic >
Novice
03.05.2024
Hitro in jedernato - prednosti uporabe portala drazbe123.com:
01.02.2024
Za vas smo pripravili super novost, na našem portalu lahko zasledite tudi dražbe, ki se odvijajo na Hrvaškem.
06.01.2024
Portal drazbe123.com vam ponuja celovit pregled nad ponudbo javnih dražb v Sloveniji in Hrvaški, pa če preferirate nepremičnine, premičnine ali pravice.
18.09.2023
Tisto, kar je izpostavljeno, je najbolj vidno.
31.08.2020
Želite hitro prodati določen predmet najboljšemu ponudniku ali pa si zagotoviti svoje mesto na dražbi, kot kupec? Potem je to priložnost za vas. Enostavno prodajte nepremičnino, stroj, avto ali kar celoten vozni park ali karkoli drugega.
18.09.2019
Dražbe so v zadnjem času, zaradi svojih prednosti, tako za kupca, kakor za prodajalca, postale izredno zanimive. Veliko povpraševanje je botrovalo temu, da smo za vas pripravili enkratno novost, ki bo marsikomu močno olajšala pristop k dražbi.
E-mail je bil uspešno dodan.
Prijavi se na e-novice
Ne zamudite nobene dražbe in bodite dnevno obveščeni o novih dražbah na vaš E-naslov!