Kaj vam nudimo?

06.01.2024
Portal drazbe123.com vam ponuja celovit pregled nad ponudbo javnih dražb v Sloveniji in Hrvaški, pa če preferirate nepremičnine, premičnine ali pravice.
Pomagamo vam do najboljše javne dražbe

Očitno ste na lovu za javno dražbo – sicer se verjetno ne bi znašli na tukaj! K sreči lahko prenehate z iskanjem, saj boste na tem portalu drazbe123.com dobili čisto vse informacije, ki jih potrebujete, ne glede na to, ali ste začetnik ali ekspert.

Da se boste lažje znašli, smo vam pripravili nekaj napotkov in kratko predstavitev delovanja našega portala:

Portal drazbe123.com vam ponuja celovit pregled nad ponudbo javnih dražb v Sloveniji in Hrvaški, pa če  preferirate nepremičnine ali premičnine. Tukaj vam ponujamo vse, tudi starine in umetnine! S pomočjo filtrov bo iskanje relevantne javne dražbe veliko bolj enostavno: poiščite jo glede na regijo, vrsto javne dražbe ali pa se osredotoiče samo na določeno kategorijo. Če v tem trenutku ne najdete dražbe, po kateri bi vas zasrbeli prsti, se prijavite na brezplačno obveščanje o najnovejših dražbah in vsak teden vas bomo obvestili o zadnjih spremembah. Od zdaj naprej ste lahko prepričani, da se vam ne bo izmuznila nobena priložnost več!

Od javne dražbe nepremičnin do gostinske opreme in poslovnih prostorov

Pri nas boste dobili vse aktualne informacije dražbah nepremičnin in premičnin: Izbirate lahko med različnim naborom stanovanj, hiš, apartmajev, poslovnih prostorov, skladišč, zemljišč in parcel, a nikar ne spreglejte premičninskega „oddelka“: avtomobili, motorji, navtika, stroji, tovorna vozila, gostinska oprema...vse to imate na dosegu enega klika in posebno kategorijo smo namenili tudi umetninam ter starinam. Nudimo tudi informacije o pravicah kot so: poslovni deleži, vrednostni papirji, Intelektualna lastnina. Katerih dražb ne objavljamo: nepremičnin v deležih (npr. stanovanj v deležu 1/2, 1/4), rabljene elektronike in pohištva, avtomobilov starejših od leta 2000 let (izjeme: starodobniki itd.), zaščitenih kmetij, dvorišč, cest, pločnikov in terjatev.

Kako do vseh informacij o javnih dražbah?

Nekaj osnovnih podatkov o javni dražbi vidite že takoj na začetku, a to ne bo dovolj, če se želite aktivno udeležiti dražbe. Podrobne informacije pa so na voljo samo registriranim članom, ki imajo zakupljen paket naročnine.
Brez skrbi, paketi so tako zelo različni in fleksibilni, da si jih lahko čisto prilagodite vašim dejanskim potrebam in zahtevam. Zakaj bi zakupili celoletno naročnino na vse javne dražbe, če vas zanimajo samo premičnine? Z zakupom enega izmed paketov pridobite: kontakt prodajalca, lokacijo prodaje, naslov za pošiljanje ponudbe, priložen dokument, uro dražbe - torej vse informacije, ki jih potrebujete zato, da se lahko udeležite javne dražbe.

Predstavitev paketov na kratko:

  • Mini paket SLO - 10 dni: Če ne veste koliko časa vas bo držala vnema po javnih dražbah, preizkusite mini paketi, s katerim dobite podroben  10 – dnevni dostop do vseh javnih dražb v Sloveniji.
  • Maksi paket SLO - 365 dni: Idealen za prekaljene mojstre; zakupite si dostop za kar 365 dni.
  • Maksi paket nepremičnine SLO - 365 dni: Za bolj zahtevne iskalce nepremičnin na javnih dražbah, saj si s tem paketom zakupite 1-letno uporabo storitve ter dostop do vseh informacij v zvezi z nepremičninami.
  • Mini paket premičnine: Cenovno ugoden in primeren za tiste, ki vas zanimajo samo premičnine. Podobno kot ostala dva mini paketa, si tudi s tem pridobite 1-mesečni dostop do vseh aktualnih javnih dražb v zvezi z premičninami.
  • Maksi paket premičnine SLO - 365 dni: Če vas zanimajo samo premičnine si izberite  Maksi paket premičnine.

Aktualna ponudba paketov in cenik.

Zdaj vam ne preostane drugega, kot da se zakopljete v javne dražbe in izberete tako, ki je pisana na vašo kožo.

Za vsa dodatna vprašanja pa smo vam vedno na voljo na telefonski številki 041-914-256 ali 041-914-159 ali pa nam  pišite.
Arhiv novic >
Novice
03.05.2024
Hitro in jedernato - prednosti uporabe portala drazbe123.com:
01.02.2024
Za vas smo pripravili super novost, na našem portalu lahko zasledite tudi dražbe, ki se odvijajo na Hrvaškem.
06.01.2024
Portal drazbe123.com vam ponuja celovit pregled nad ponudbo javnih dražb v Sloveniji in Hrvaški, pa če preferirate nepremičnine, premičnine ali pravice.
18.09.2023
Tisto, kar je izpostavljeno, je najbolj vidno.
31.08.2020
Želite hitro prodati določen predmet najboljšemu ponudniku ali pa si zagotoviti svoje mesto na dražbi, kot kupec? Potem je to priložnost za vas. Enostavno prodajte nepremičnino, stroj, avto ali kar celoten vozni park ali karkoli drugega.
18.09.2019
Dražbe so v zadnjem času, zaradi svojih prednosti, tako za kupca, kakor za prodajalca, postale izredno zanimive. Veliko povpraševanje je botrovalo temu, da smo za vas pripravili enkratno novost, ki bo marsikomu močno olajšala pristop k dražbi.
E-mail je bil uspešno dodan.
Prijavi se na e-novice
Ne zamudite nobene dražbe in bodite dnevno obveščeni o novih dražbah na vaš E-naslov!