Nakup rabljenega avtomobila

17.02.2020
Nakup rabljenega avtomobila je vedno povezan z določenimi tveganji, a če najdete katerega od naslednjih petih motorjev pod pokrovom potencialnega kandidata, se lahko zanesete na veliko teh motorjev, da boste preživeli. Ni čudno, da avtomobilisti občudujejo njihovo zanesljivost po vsem svetu.Volkswagen PD 1.9 TDI
Motor ni leta 1999 postal "motor leta" (v razredu od 1,8 do 2 litra), ampak je pridobil tudi sloves izjemno zanesljivega agregata - v veliki meri zahvaljujoč sistemu vbrizgavanja Pumpe-Düse, ki je brez običajnih Napake železnic. 500 tisoč kilometrov za ta turbodizel - kilometraža je več kot resnična, na svetu so prevoženi izvodi in več kot 750 tisoč.

Cummins 6bt
Internetni forumi se šalijo, da na 500.000 kilometrih Cummins 6BT ravno zmanjka. No, če se ne šalite, se ameriški lastniki lahkih in srednje tonažnih pickupov (na primer Dodge RAM) dobro zavedajo, kako trdna je ta litoželezni 6-valjni 5,9-litrski turbodizel. Skrivnost njene preživetja je v njegovi največji preprostosti: 12 ventilov - Bosch neuničljiv vbrizg.

Volvo B18
Da nihče ne bi imel nobenih vprašanj, se spomnimo, da je prav ta motor vgrajen v avtomobil, ki ima uradno največji prevoženi kilometer med vsemi osebnimi avtomobili na svetu - govorimo o Volvo P1800 Irva Gordon s kilometrino več več kot tri milijone milj (ali 4, 83 milijona kilometrov). 1778 kubičnih centimetrov prostornine, ena zgornja odmična gred, en ali dva uplinjača - tehnično je motor povsem preprost.

Toyota 1UZ-FE
Toyota ima "večne stroje za gibanje" več kot katera koli druga znamka na svetu; težko je izločiti enega. Poglejmo si kanonični V8 1UZ-FE, ki je predstavil leta 1989. 250 tisoč kilometrov ni nič za ta motor, in kljub temu, da je 1UZ-FE po standardih svojega časa veljal za dokaj tehnološko dovršen motor. Samo, kot je pokazal čas, ni imel prirojenih napak, ki bi mu sčasoma prišle na stran. Če je motor v vašem avtomobilu na poti k okvari, pomislite na njegovo popravilo s spletno trgovino z avtodeli Euavtodeli.si.

Mercedes OM617
Kakršni koli komentarji so odveč: v nekaterih državah Afrike še vedno delujejo taksiji Mercedes W115 / 123 s tem nesmrtnim motorjem, kilometrina teh avtomobilov pa znaša več milijonov kilometrov - zaradi polomljenih odometrov ni mogoče natančneje določiti. Zahvaljujoč svoji izjemni zanesljivosti je petvaljni trivaljni dizelski motor OM617 postal pravi hit po vsem svetu in je sinonim za izraz "motor-milijonar".
Arhiv novic >
Novice
03.05.2024
Hitro in jedernato - prednosti uporabe portala drazbe123.com:
01.02.2024
Za vas smo pripravili super novost, na našem portalu lahko zasledite tudi dražbe, ki se odvijajo na Hrvaškem.
06.01.2024
Portal drazbe123.com vam ponuja celovit pregled nad ponudbo javnih dražb v Sloveniji in Hrvaški, pa če preferirate nepremičnine, premičnine ali pravice.
18.09.2023
Tisto, kar je izpostavljeno, je najbolj vidno.
31.08.2020
Želite hitro prodati določen predmet najboljšemu ponudniku ali pa si zagotoviti svoje mesto na dražbi, kot kupec? Potem je to priložnost za vas. Enostavno prodajte nepremičnino, stroj, avto ali kar celoten vozni park ali karkoli drugega.
18.09.2019
Dražbe so v zadnjem času, zaradi svojih prednosti, tako za kupca, kakor za prodajalca, postale izredno zanimive. Veliko povpraševanje je botrovalo temu, da smo za vas pripravili enkratno novost, ki bo marsikomu močno olajšala pristop k dražbi.
E-mail je bil uspešno dodan.
Prijavi se na e-novice
Ne zamudite nobene dražbe in bodite dnevno obveščeni o novih dražbah na vaš E-naslov!