Vikend - Cerovec pod Bočem 10c, 3250 Rogaška Slatina


11.12.2018

52.700,00
Vrsta dražbe:
Javna dražba
Regija:
Savinjska
Vplačilo varščine:
Najkasneje en delovni dan pred javno dražbo

Z zakupom paketa pridobite naslednje informacije: kontakt prodajalca, lokacijo prodaje, naslov za pošiljanje ponudbe, priložen dokument, datum in uro dražbe in obveščanje o najbolj zanimivih dražbah.

Vikend (površina dela stavbe): 90 m2

Skupna površina parcel: 6.080 m2

Objekt je trenutno zaseden.

Objekt je zgrajen v skladu s standardi v času izgradnje in je namenjen občasnemu bivanju – vikend. Objekt nima izvedenega vpisa v register katastra stavb. Gradbena konstrukcija in finalne obdelave so vzdrževane. Dostop je urejen iz javne asfaltirane ceste preko parcel ki so v lasti fizičnih oseb - služnosti niso urejene. Objekt je bil zgrajen pred letom 1967, leta 1950. Objekt je masivne gradnje, zidan z opeko. Nosilne in predelne stene so opečnate, stropovi so izvedeni kot armiranobetonkse plošče. Ostrešje je leseno. Fasada objekta je izvedena z ometom, brez toplotne izolacije. Streha je dvokapnica z lesenim ostrešjem, kritino predstavljajo valovit plošče. Kleparski zaključki so izvedeni. Stene in stropovi so ometani, gladki in beljeni. Stene so delno finalizirane s keramiko in leseno stensko oblogo. Zunanje stavbno pohištvo je leseno (prvotno), dvojna zasteklitev, senčila predstavljajo polkna. Tla so finalizirana s keramiko, parketom in linolejem. Etaže so med seboj povezane z zunanjim betonskim stopniščem.Električna instalacija je podometna ter zajema zunanjo in notranjo razsvetljavo, telekomunikacije ter razvod moči. Objekt je priključen na javno vodovodno omrežje. Ogrevanje je urejeno. Kanalizacija je urejena. Okolico objekta predstavljajo travnate in v manjši meri asfaltirane površine. Teren na katerem stoji objekt je pod naklonom, nepremičnina ni ograjena. 

* Morebitne davke in dodatne stroške pri nakupu na dražbi plača kupec. Vse podatke je potrebno dodatno preveriti pri prodajalcu.

Novice
Oglašujte na drazbe123.com ➤ Prednosti uporabe portala drazbe123.com