Stanovanje (v naravi dve enoti) - Šlandrov trg 28, 3310 Žalec

Cena: 50.400,00 €
22.11.2019
Ura:    
Odkleni informacijo
Vrsta dražbe:
Javna dražba
Vrsta:
Regija:
Energetska izkaznica:
Ni potrebno
Višina varščine:
5.040,00 €
Vplačilo varščine:
Najmanj 1 (en) delovni dan pred začetkom javne dražbe.
Lokacija dražbe:
Odkleni informacijo
Kontakt:
Odkleni informacijo
Datoteke:
info  
Odkleni

Stanovanje (v naravi dve enoti) se nahaja v I. nadstropju poslovno stanovanjskega objekta etažnosti P + 1, zgrajenega leta 1836 v nizu, s skupno neto tlorisno površino objekta 110,30 m2.

OPOMBA:
Stanovanje je v fazi nedokončane prenove, fizično je razdeljeno v dve enoti. Prav tako je izveden preboj na podstrešje s stanovanjem. Lastništvo podstrešja ni urejeno med etažnimi lastniki in predstavlja skupni del, zato preureditev v korist te nepremičnine (stanovanj) v tem trenutku ni mogoča in pri oceni vrednosti premoženja tudi ni bila opravljena cenitev podstrešja kot skupnega dela.

Objekt je masivne zidane izvedbe s klasično mineralno fasado brez sloja toplotne izolacije, z obokano medetažno konstrukcijo nad pritličjem in z leseno tramovno konstrukcijo nad nadstropjem; streha je strma dvokapnica, kritina je opečna, zamenjana leta 1995; stanovanje je v fazi nedokončane prenove, fizično razdeljeno v dve enoti; manjša, ki sega na dvoriščni trakt sestoji iz hodnika, kopalnice, kuhinje in sobe – izvedeni so razvodi instalacij, ometi, beljenje, vgrajena so nova okna, finalni podi v sobi, hodniku in kuhinji, manjkajo zaključki elektroinštalacij in kompletna finalizacija kopalnice, ogrevanje ter notranja in vhodna vrata; večja enota pa sestoji iz velike sobe, prostora s kuhinjo, hodnika in prostora za kopalnico; prav tako je izveden preboj na podstrešje s stanovanjem, vendar lastništvo podstrešja ni rešeno med etažnimi lastniki in predstavlja skupni del; v stanovanju so izvedeni razvodi elektrike, dovod vode in odtokov v kopalnici in kuhinji, »knauf« predelna stena, s katero je ločena bodoča kuhinja, vgrajena so nova okna, pod v sobi je delno obit z »osb«-ploščami, delno izveden kot estrih; manjkajo zaključki elektroinštalacij, razvod vodovodne in odtočne instalacije, finalizacija podov, kompletna finalizacija kopalnice, ogrevanje ter notranja in vhodna vrata.


* Morebitne davke in dodatne stroške pri nakupu na dražbi plača kupec. Vse podatke je potrebno dodatno preveriti pri prodajalcu.
Ostale informacije
Kupite paket
Izpostavite dražbo
Povpraševanje
Prijavite sporni oglas
Naročite se na dnevno obveščanje
Sorodne dražbe
Kmalu poteče
Stanovanje - Stanetova ulica 19, 3000 Celje
95.000,00 €
20.11.2019
Arhiv novic >
Novice
18.09.2019
Dražbe so v zadnjem času, zaradi svojih prednosti, tako za kupca, kakor za prodajalca, postale izredno zanimive. Veliko povpraševanje je botrovalo temu, da smo za vas pripravili enkratno novost, ki bo marsikomu močno olajšala pristop k dražbi.
18.09.2019
Tisto, kar je izpostavljeno, je najbolj vidno.
02.08.2018
Hitro in jedernato - prednosti uporabe portala drazbe123.com:
28.01.2018
Portal drazbe123.com vam ponuja celovit pregled nad ponudbo javnih dražb v Sloveniji in Hrvaški, pa če preferirate nepremičnine, premičnine ali pravice.
08.08.2016
Nikoli več ne zamudite nobene dražbe.
02.03.2016
Za vas smo pripravili super novost, na našem portalu lahko zasledite tudi dražbe, ki se odvijajo na Hrvaškem.
E-mail je bil uspešno dodan.
Prijavi se na e-novice
Ne zamudite nobene dražbe in bodite dnevno obveščeni o novih dražbah na vaš E-naslov!