Stanovanje - Sele 63, 2380 Slovenj Gradec


16.11.2017

12.000,00
Vrsta dražbe:
Javna dražba
Regija:
Koroška
Vplačilo varščine:
Pisno dokazilo o plačilu varščine.

Z zakupom paketa pridobite naslednje informacije: kontakt prodajalca, lokacijo prodaje, naslov za pošiljanje ponudbe, priložen dokument, datum in uro dražbe in obveščanje o najbolj zanimivih dražbah.

Stanovanje (površina dela stavbe): 53 m2

Ocenjevani del stanovanjskega objekta predstavlja stanovanje s 50,3 m2 površine, ki v celoti leži na svoji parceli št. 92/5, k.o. Sele in ima lasten vhod. Stanovanjski objekt je etažnosti P+M, mansarda ni izdelana. Ocenjevani del obsega 5 prostorov: dnevno sobo, kuhinjo z jedilnico, predsobo, kopalnico in spalnico.

Stanovanjska hiša se nahaja na naslovu Sele 63, 2380 Slovenj Gradec, tik ob državni cesti, ki povezuje Slovenj Gradec in Ravne na Koroškem. V okolici prevladujejo kmetijske in gozdne površine ter posamezne stanovanjske hiše. V naselju je trgovina in osnovna šola. Lokacija je približno 5,6 km oddaljena od Slovenj Gradca, kjer je ostala potrebna infrastruktura.

* Morebitne davke in dodatne stroške pri nakupu na dražbi plača kupec. Vse podatke je potrebno dodatno preveriti pri prodajalcu.

Novice
Oglašujte na drazbe123.com ➤ Prednosti uporabe portala drazbe123.com