Poslovni prostori - Rožna ulica 13, 5280 Idrija

Cena: 79.192,00 €
11.09.2020
Ura:    
Odkleni informacijo
Poslovni prostori - Rožna ulica 13, 5280 Idrija
Vrsta dražbe:
Javna dražba
Regija:
Energetska izkaznica:
Ni potrebno
Višina varščine:
7.919,20 €
Vplačilo varščine:
Do poteka roka za oddajo ponudb
Lokacija dražbe:
Odkleni informacijo
Kontakt:
Odkleni informacijo
Datoteke:
info  
Odkleni

Poslovno stanovanjski objekt, katerega del so poslovni (pisarniški) prostori, je bil po podatkih javne evidence GURS zgrajen leta 2008. Objekt je etažnosti P + 2N. Objekt je masivne opečnate gradnje (nosilna konstrukcija je iz modularnih blokov iz lesenih delcev z betoniranim armirano betonskim jedrom). Medetažna konstrukcija je izvedena z monolitnimi armiranobetonskimi ploščami. Streha objekta je dvokapnica, krita z kovinsko strešno kritino. Ostrešje objekta je leseno.
Pisarniški prostori se nahajajo v 1. nadstropju ter obsegajo 128,1 m2 NTP. Predmetni prostori so prazni in nezasedeni, vendar primerni za uporabo. Dostop do predmetnih prostorov je preko skupnega vhoda ter skupnega notranjega stopnišča. Predmetni prostori obsegajo hodnik, pet pisarn, sanitarije ter pripadajoči delež v skupni kurilnici, ki se nahaja v pritličju objekta. Okna so v PVC okvirjih z izolacijsko zasteklitvijo. Finalna talna obloga je laminat in keramika. Strop je spuščen, tipa Armstrong. Ogrevanje je centralno, preko skupne peči na biomaso (sekance) z visokim izkoristkom in avtomatskim delovanjem. Ogrevala so konvektorji.
Parkiranje je urejeno ob objektu, ki pa ni lastniško urejeno.

* Morebitne davke in dodatne stroške pri nakupu na dražbi plača kupec. Vse podatke je potrebno dodatno preveriti pri prodajalcu.
Ostale informacije
Kupite paket
Izpostavite dražbo
Povpraševanje
Prijavite sporni oglas
Naročite se na dnevno obveščanje
Sorodne dražbe
Arhiv novic >
Novice
18.09.2019
Dražbe so v zadnjem času, zaradi svojih prednosti, tako za kupca, kakor za prodajalca, postale izredno zanimive. Veliko povpraševanje je botrovalo temu, da smo za vas pripravili enkratno novost, ki bo marsikomu močno olajšala pristop k dražbi.
18.09.2019
Tisto, kar je izpostavljeno, je najbolj vidno.
02.08.2018
Hitro in jedernato - prednosti uporabe portala drazbe123.com:
28.01.2018
Portal drazbe123.com vam ponuja celovit pregled nad ponudbo javnih dražb v Sloveniji in Hrvaški, pa če preferirate nepremičnine, premičnine ali pravice.
08.08.2016
Nikoli več ne zamudite nobene dražbe.
02.03.2016
Za vas smo pripravili super novost, na našem portalu lahko zasledite tudi dražbe, ki se odvijajo na Hrvaškem.
E-mail je bil uspešno dodan.
Prijavi se na e-novice
Ne zamudite nobene dražbe in bodite dnevno obveščeni o novih dražbah na vaš E-naslov!