Oditi praznih rok ali kot zmagovalec

01.03.2016
Zagotovo smo že vsi slišali: »če ne riskiraš, ne profitiraš«.
Smo že v letu 2016 in vsi upamo, da bo za nas kar najbolj uspešno. Ne glede na to, ali nam bodo zvezde naklonjene ali ne, moramo velikokrat tudi sami kaj storiti za to, da bomo zadovoljni. Začnemo lahko z malenkostmi oziroma s spremembami, ki morebiti niso tako velike, lahko pa se odločimo za večje korake in tako poskrbimo za lastno zadovoljstvo.

Zagotovo smo že vsi slišali: »če ne riskiraš, ne profitiraš« in se verjetno s tem tudi strinjamo. Včasih je enostavno potrebno tudi poskusiti oziroma storiti kaj, kar morebiti ne bo uspešno, smo pa vsaj poskusili. Je pa pomembno, da pri tem ničesar ne izgubimo. Se pravi, da v tem primeru niti ne tvegamo, saj nismo ničesar izgubili. Pridobimo pa lahko veliko. In, kolikokrat se nam pokaže takšna možnost, da je to tudi uresničljivo? Brez tveganja oziroma ničesar izgubiti, dobimo pa lahko malo ali veliko? Kaj pa, če se odločimo za sodelovanje oziroma vsaj udeležbo na dražbi? Da se malce bolje seznanimo, kako te potekajo, kaj vse je možno pridobiti. Na dražbe123 lahko ponudbo preverimo že kar iz domačega naslonjača s pomočjo spleta in se tako prepričamo, da je zagotovo nekaj, kar lahko pridobimo. Zagotovo se bo našel predmet, ki bo pritegnil našo pozornost in bomo želeli na dražbi tudi sodelovati.

Sploh, v kolikor smo zainteresirani za nakup nepremičnine, premičnine ali drugih »večjih« ali običajno »dražjih« predmetov, je dražba lahko enkratna rešitev. Kar pa je še bolje, pa je to, da nam ni potrebno pravzaprav tvegati. Tvegamo lahko morebiti le slabo voljo, katera bo posledica tega, da mogoče na dražbi ne zmagamo, da se najde nekdo, ki bo ponudil več kot mi ampak tudi to nič ne pomeni in se ne smemo kujati, saj je na voljo običajno še veliko drugih predmetov, ki lahko enako zbudijo našo pozornost ali pa nas morebiti čaka še ugodnejša in boljša ponudba.

Slišali smo tudi že, da je pomembno sodelovati. Tudi to drži in res je, da smo vsi raje zmagovalci, vendar pa ni nujno, da v kolikor v določenem primeru ne zmagamo, da je to za nas slabo. Lahko je nasprotno in sicer, da nas čaka v prihodnje še boljša ponudba, smo se pa imeli možnost preizkusiti in smo tudi sedaj razumeli potek dražbe ter smo pripravljeni na preostale.

Kakorkoli, pomembno je sodelovati, se udeležiti, poskusiti. Bodisi odidemo kot zmagovalec ali pa praznih rok. Verjamemo, da se vse zgodi z razlogom in tisto, kar bo nam namenjeno bo tudi počakalo na nas. Zvezde naklonjene ali ne.

Za vsa vprašanja in odgovore smo pa vselej na voljo na info@drazbe123.com

Arhiv novic >
Novice
18.09.2019
Dražbe so v zadnjem času, zaradi svojih prednosti, tako za kupca, kakor za prodajalca, postale izredno zanimive. Veliko povpraševanje je botrovalo temu, da smo za vas pripravili enkratno novost, ki bo marsikomu močno olajšala pristop k dražbi.
18.09.2019
Tisto, kar je izpostavljeno, je najbolj vidno.
02.08.2018
Hitro in jedernato - prednosti uporabe portala drazbe123.com:
28.01.2018
Portal drazbe123.com vam ponuja celovit pregled nad ponudbo javnih dražb v Sloveniji in Hrvaški, pa če preferirate nepremičnine, premičnine ali pravice.
08.08.2016
Nikoli več ne zamudite nobene dražbe.
02.03.2016
Za vas smo pripravili super novost, na našem portalu lahko zasledite tudi dražbe, ki se odvijajo na Hrvaškem.
E-mail je bil uspešno dodan.
Prijavi se na e-novice
Ne zamudite nobene dražbe in bodite dnevno obveščeni o novih dražbah na vaš E-naslov!