Naj bo leto 2016 leto sprememb

26.01.2016
Uvedimo spremembe, poskrbimo za informiranost, opravimo odličen nakup
Začeti znova ni vedno tako lahko, kajne? Začeti nekje na začetku pa se vsaj sliši lažje, mar ne? Torej, začnimo na začetku leta. Januar je morebiti res mesec, ko nas zapušča praznično veselje, se nas morebiti loteva depresija in že komaj čakamo nov premik v svojem življenju. Da pa pride do tega, je potreben trud tudi z naše strani. In, kako drugače lahko vplivamo kot s spremembami? Na bolje, seveda. Včasih se vprašamo, zakaj nam nekaj gre tako kot »gre«, ne pomislimo pa, da so morebiti potrebne le drobne spremembe, da bi lahko bilo drugače. Da mogoče samo malenkost spremenimo svoje videnje in bi bile stvari drugačne. Torej, kdaj začeti, če ne na začetku? Tokrat leta.

Tudi ekipa dražbe123 se trudi vseskozi prilagajati dogajanje trenutnim okoliščinam. Seveda ste povod za to vi in vaša sporočila, katera vsakodnevno ažurno prebiramo, poskušamo upoštevati nasvete in stvari vedno urediti na način, da so našim uporabnikom prijazne. Zagotovo pa se vselej trudimo zagotoviti prave odgovore in nasvete vsaj v zvezi s tistim kjer smo najboljši – dražbe. Bodisi vas zanima nakup nepremičnine, premičnine ali katerega drugega predmeta dražbe. Tako se bomo tudi v tem letu še naprej trudili in s skupnimi močmi skrbeli za vašo informiranost, zato da pridobite vse odgovore na vprašanja in opravite želen nakup. Optimiziem je seveda zaželen, ker pa vemo, kako dražbe potekajo in, da je na koncu zmagovalec prav tisti, ki ponudi največ, ni nujno, da bomo srečnež v trenutku, ko se nam zahoče. Ali pač. Dražbe so nepredvidljive in je seveda pomembno, da sodelujemo, slej kot prej bo predmet tudi naš. Mi pa vam zagotavljamo brezplačno obveščanje, zato da vam ne uide nobena »top« ponudba. Seveda pa si lahko tudi zagotovite plačljiv paket, ki vam omogoča več prednosti. Pakete si lahko ogledate tukaj. Če je že začetek leta, začnimo tudi tu. Uvedimo spremembe, poskrbimo za informiranost, leta 2016 izpolnimo svoje želje, opravimo odličen nakup, itd. Česa pa si želite vi, na kar lahko morebiti vplivamo mi? Zaupajte nam na info@drazbe123.com
Arhiv novic >
Novice
18.09.2019
Dražbe so v zadnjem času, zaradi svojih prednosti, tako za kupca, kakor za prodajalca, postale izredno zanimive. Veliko povpraševanje je botrovalo temu, da smo za vas pripravili enkratno novost, ki bo marsikomu močno olajšala pristop k dražbi.
18.09.2019
Tisto, kar je izpostavljeno, je najbolj vidno.
02.08.2018
Hitro in jedernato - prednosti uporabe portala drazbe123.com:
28.01.2018
Portal drazbe123.com vam ponuja celovit pregled nad ponudbo javnih dražb v Sloveniji in Hrvaški, pa če preferirate nepremičnine, premičnine ali pravice.
08.08.2016
Nikoli več ne zamudite nobene dražbe.
02.03.2016
Za vas smo pripravili super novost, na našem portalu lahko zasledite tudi dražbe, ki se odvijajo na Hrvaškem.
E-mail je bil uspešno dodan.
Prijavi se na e-novice
Ne zamudite nobene dražbe in bodite dnevno obveščeni o novih dražbah na vaš E-naslov!