Na zdravje, na Božič in na novo leto 2016!

24.12.2015
Pečejo se dobrote, vsi hitimo, pod smreko postavljamo prekrasno zavita darila in odštevamo.
Praznične luči prižgane, trgovine še vedno polne, vsi iščejo nekaj s čimer bi lahko osrečili ljubljene. Pečejo se dobrote, vsi hitimo, pod smreko postavljamo prekrasno zavita darila in odštevamo. Mogoče pa smo enostavno »zamudnik«, ki vse počnemo zadnji trenutek, pa vseeno le uspe! Kakopak, ko pa je to čas, ko smo vsi usmerjeni le v eno – srečo, prijetno druženje z družino in prijatelji, nasmehe in na zdravje!

Pa na zdravje! In na purana na mizi! In vse te dobrote, sladke in slane. Pa tiste malo manj zdrave. Ne pozabimo še te v steklenicah. In na vse ljudi, ki počnejo enako. Na vse, ki se veselijo in pričakujejo eno najlepših juter v letu.

Potem pa se že pripravljamo na najdaljšo noč v letu, ko bomo odštevali sekunde do novega leta. Ko bomo vstopili v novo leto, verjetno z neko čudno novo energijo, ki nas bo gnala naprej. Četudi bo morebiti januar dolg in zaspan, mogoče malce celo dolgočasen, pa vendar ne pozabimo, da je lahko vsak dan enako lep kot je Božič, enako divji kot je novo leto, mogoče miren in enostavno prijeten. Lahko je takšen, kot smo si ga zamislili. Bodo seveda tudi takšni na katere ne bomo mogli vplivati in bodo manj lepi, se pa vedno spomnimo v teh trenutkih, da je to le dan, katerega moramo preživeti in se veselimo prihodnjih – bolj prijetnih.

Z vami želimo prijateljski odnos, odnos, ki je vsekakor več kot »posel«, več kot priložnost in nič manj kot super odnos, zato vam bomo na voljo tudi v prihodnjem letu, kadarkoli, kjerkoli se znajdete in s kakršnimkoli vprašanjem. Slišali smo že, da so prijatelji kot zvezde, ne vidiš jih vedno, veš, pa da so nekje tam. Tu smo tudi mi in vam ob tej priložnosti želimo obilo prijetnih in mirnih dni v krogu, v katerem želite biti, med ljudmi, ki vam pomenijo največ – enostavno vam želimo vse tisto, kar vas bo osrečilo in vam bo pričaralo nasmeh, ki naj bo prisoten vsak dan, ne samo ob posebnih priložnostih. Želimo vam veliko ljubečih dni, pogledov, objemov in žarečih oči. Želimo vam, da se znebite vsega, kar vas mori. In predvsem, želimo vam obilo sreče, zagotovo zelo pomembnega zdravja, ljubezen pa se naj rojeva iz dneva v dan – z enakimi ali s popolnoma novimi obrazi.

Na zdravje, na Božič in na novo leto 2016!
Ekipa Dražbe123

Arhiv novic >
Novice
18.09.2019
Dražbe so v zadnjem času, zaradi svojih prednosti, tako za kupca, kakor za prodajalca, postale izredno zanimive. Veliko povpraševanje je botrovalo temu, da smo za vas pripravili enkratno novost, ki bo marsikomu močno olajšala pristop k dražbi.
18.09.2019
Tisto, kar je izpostavljeno, je najbolj vidno.
02.08.2018
Hitro in jedernato - prednosti uporabe portala drazbe123.com:
28.01.2018
Portal drazbe123.com vam ponuja celovit pregled nad ponudbo javnih dražb v Sloveniji in Hrvaški, pa če preferirate nepremičnine, premičnine ali pravice.
08.08.2016
Nikoli več ne zamudite nobene dražbe.
02.03.2016
Za vas smo pripravili super novost, na našem portalu lahko zasledite tudi dražbe, ki se odvijajo na Hrvaškem.
E-mail je bil uspešno dodan.
Prijavi se na e-novice
Ne zamudite nobene dražbe in bodite dnevno obveščeni o novih dražbah na vaš E-naslov!