Kaj vse smo že storili

17.12.2015
Vsako leto si za naslednje zadamo določene cilje. Je tudi pri vas tako?
Vsako leto si za naslednje zadamo določene cilje. Je tudi pri vas tako? Potem pa po spominu pobrskamo, kaj vse smo v tem letu naredili zase ali za druge? Koliko se je spremenilo in kaj? Koliko smo na spremembe vplivali sami? Kaj vse se je uresničilo in čemu še stremimo? Čigava bo zadnja oziroma ali smo premagali vse, česar smo se morebiti bali? Vse mine in iz dneva v dan se dogajajo reči, za katere smo odgovorni sami ali pa takšne na katere nimamo veliko vpliva. Kakorkoli, tudi sami smo imeli od januarja 2015 in vse do sedaj želje in cilje. Naredili smo veliko. Predvsem v poslu - za druge, na kar smo zelo ponosni.

Tako smo nekomu zagotovili nepremičnino po super ceni. Nekoga smo osrečili s super sliko. Spet druge z malenkostmi. In ko rečemo nekoga, to vključuje večje število posameznikov in ne samo enega. Vsakodnevno sprejemamo vaše želje, pričakovanja in upanja. Vseskozi smo na voljo za nasvete, kako z našo pomočjo do super izdelka ali drugega predmeta dražbe. Pa vendar, vsemogoči seveda nismo, smo se pa trudili in v veliki meri izpolnili veliko pričakovanj, zaradi česar lahko z gotovostjo trdimo, da je naše leto bilo uspešno. Veseli smo vaših pozitivnih odzivov, tudi kritik, saj lahko le na ta način izboljšamo svoje početje. Ker tu smo za vas in vašo dobrobit.

Osrečiti nekoga je zagotovo nekaj najboljšega kar lahko storimo v času, ko nam vsakdanjik zateguje želje, ko so naše želje le hotenje in lahko le upamo na uresničitev. Toda, vsak od nas se lahko pohvali z nečim. Mogoče smo samo pomagali starejši gospe čez cesto? Nekomu darovali četudi majhen znesek, pa vendar iz srca. Lepa gesta. Podarili smo nekomu malenkost in pričarali nasmeh ter zadovoljstvo. S tem smo seveda vplivali še na svojega. In mi smo letos zagotovo pričarali mnogo teh. Pa govorimo samo o letošnjem letu. Zato bomo tudi z veseljem enako in se trudili celo bolje vplivati na vas v prihodnjem. Iz tega bomo veseli kakršnihkoli predlogov, želja in vseh drugih misli, ki se porajajo v vaših glavah in na katere lahko vplivamo na info@drazbe123.com

Zavedamo se odgovornosti do vas, zavedamo se, da smo tu, da bi kakorkoli pozitivno vplivali na vaše zadovoljstvo in počutje. Zavedamo se, da imate želje in na določene lahko vplivamo tudi mi in se bomo tako še naprej trudili vam zagotoviti veliko novosti, veliko novih predmetov in možnosti sodelovanja ter uspešnega nakupa na dražbi.

Arhiv novic >
Novice
18.09.2019
Dražbe so v zadnjem času, zaradi svojih prednosti, tako za kupca, kakor za prodajalca, postale izredno zanimive. Veliko povpraševanje je botrovalo temu, da smo za vas pripravili enkratno novost, ki bo marsikomu močno olajšala pristop k dražbi.
18.09.2019
Tisto, kar je izpostavljeno, je najbolj vidno.
02.08.2018
Hitro in jedernato - prednosti uporabe portala drazbe123.com:
28.01.2018
Portal drazbe123.com vam ponuja celovit pregled nad ponudbo javnih dražb v Sloveniji in Hrvaški, pa če preferirate nepremičnine, premičnine ali pravice.
08.08.2016
Nikoli več ne zamudite nobene dražbe.
02.03.2016
Za vas smo pripravili super novost, na našem portalu lahko zasledite tudi dražbe, ki se odvijajo na Hrvaškem.
E-mail je bil uspešno dodan.
Prijavi se na e-novice
Ne zamudite nobene dražbe in bodite dnevno obveščeni o novih dražbah na vaš E-naslov!