Brezplačno Dnevno e-obveščanje

08.08.2016
Nikoli več ne zamudite nobene dražbe.
Dražbe123 so za svojo večjo prepoznavnost in boljšo kakovost ustvarile že veliko novosti, ki so pomagale marsikateremu uporabniku, med drugim pa zraven uvrščamo tudi  dnevno e-obveščanje, s katerim si lahko vaše zanimanje še bolj poenostavite. Samo z preprostim vnosom svojega elektronskega naslova lahko namreč dosežete, da sedaj ne boste zamudili prav nobene dražbe več. Tudi sama postavitev menija je logična in predstavlja povsem enostavno izbiro katere koli slovenske ali tuje regije, premičnine, nepremičnine ter na koncu koncev še vrsto dražbe. Denimo, da je vaša želja dobivati novice o prispelih dražbah samo na slovenskem, ter na območju osrednje Slovenije o dražbah hiš – preprosto izberete Osrednjeslovensko regijo, ter nato v zavihku Slovenske: Nepremičnine – dražbe, Hiše.

Izjemno je tudi to, da je e-obveščanje povsem brezplačno, ter vam ponuja dnevno, lahko pa tudi tedensko obveščanje – odvisno od vaših želja. Vsekakor je velikega pomena tudi to, da predvsem dobivate samo informacije o stvareh, za katere ste se sami odločili, torej vas ne bomo obveščali o nečem, kar vas ne zanima. Kaj pa, ko enkrat izberete svoje želje ter jih potrdite? Na svoj elektronski naslov dobite mail, kjer samo potrdite prijavo na posredovani povezavi in že ste prijavljeni na e-obveščanje o dražbah, za katere imate največje zanimanje. S tem načinom ne boste zamudili nobene dražbe več in kar je najpomembneje – podatke boste prejemali brezplačno, ter samo tiste, za katere se boste sami odločili!
Arhiv novic >
Novice
03.05.2024
Hitro in jedernato - prednosti uporabe portala drazbe123.com:
01.02.2024
Za vas smo pripravili super novost, na našem portalu lahko zasledite tudi dražbe, ki se odvijajo na Hrvaškem.
06.01.2024
Portal drazbe123.com vam ponuja celovit pregled nad ponudbo javnih dražb v Sloveniji in Hrvaški, pa če preferirate nepremičnine, premičnine ali pravice.
18.09.2023
Tisto, kar je izpostavljeno, je najbolj vidno.
31.08.2020
Želite hitro prodati določen predmet najboljšemu ponudniku ali pa si zagotoviti svoje mesto na dražbi, kot kupec? Potem je to priložnost za vas. Enostavno prodajte nepremičnino, stroj, avto ali kar celoten vozni park ali karkoli drugega.
18.09.2019
Dražbe so v zadnjem času, zaradi svojih prednosti, tako za kupca, kakor za prodajalca, postale izredno zanimive. Veliko povpraševanje je botrovalo temu, da smo za vas pripravili enkratno novost, ki bo marsikomu močno olajšala pristop k dražbi.
E-mail je bil uspešno dodan.
Prijavi se na e-novice
Ne zamudite nobene dražbe in bodite dnevno obveščeni o novih dražbah na vaš E-naslov!