Hiša - Rogaška Slatina, Sotelska cesta 7


16.11.2017

170.460,00
Vrsta dražbe:
Javna dražba
Regija:
Savinjska
Vplačilo varščine:
Najkasneje en delovni dan pred javno dražbo.

Z zakupom paketa pridobite naslednje informacije: kontakt prodajalca, lokacijo prodaje, naslov za pošiljanje ponudbe, priložen dokument, datum in uro dražbe in obveščanje o najbolj zanimivih dražbah.

Hiša (površina dela stavbe): 265,0 m2

Hiša je bila zgrajena 1985. Okolica hiše je v celoti urejena in zasajena z raznimi grmovnicami. Hiša je tri-etažna, podkletena in masivne gradnje. Obsega klet, pritličje in nadstropje, ki pa je deloma mansardno. V kleti se nahaja garaža, na vzhodni strani pa je urejen zimski vrt. Zaradi nagnjenosti terena je južni in zahodni del kleti vkopan, na severu in vzhodu pa je na nivoju terena. Etaže so med seboj povezane z notranjimi okroglimi stopnicami. V kleti se nahajajo: garsonjera, vinska klet, pralnica, shramba, kopalnica, fitnes, kotlarna, hobi prostor garaža in zimski vrt. Pritličje: vetrolov, garderoba, kopalnica, wc, dnevna soba, galerija, jedilnica, kuhinja, dve sobi, pokrita vhodna terasa, nepokrita terasa in balkon. V nadstropju pa so WC, veža, kopalnica, spalnica, garderoba, hodnik in balkon. Hiša nudi možnost ogrevanja na trdo kurjavo, plin ali kurilno olje. 

Površina parcele: 

  • 465 m2
  • 229 m2
  • 3.955 m2
  • 436 m2

* Morebitne davke in dodatne stroške pri nakupu na dražbi plača kupec. Vse podatke je potrebno dodatno preveriti pri prodajalcu.

Novice
Oglašujte na drazbe123.com ➤ Prednosti uporabe portala drazbe123.com