Hiša - Cesta 3. julija, 8281 Senovo

Cena: 64.800,00 €
05.11.2019
Ura:    
Odkleni informacijo
Vrsta dražbe:
Javna dražba
Vrsta:
Regija:
Energetska izkaznica:
Ni potrebno
Višina varščine:
6.480,00 €
Vplačilo varščine:
Najkasneje en delovni dan pred javno dražbo
Lokacija dražbe:
Odkleni informacijo
Kontakt:
Odkleni informacijo
Datoteke:
info  
Odkleni
Predmet prodaje sta torej dve parceli, ki po prostorskih planih občine predstavljata stavbni zemljišči, območje stanovanj, stanovanjske površine. 

Stanovanjska hiša (v nadaljevanju: tudi objekt) je bila zgrajena leta 1965 in predstavlja trietažen objekt s kletjo, pritličjem in mansardo. Objekt je grajen klasično, zidovi so zidani z opeko, medetažne konstrukcije so armiranobetonske plošče. Streha je lesena dvokapnica, kritina je betonski zareznik. Fasada je izolacijska, debeline 5 cm. Okna so lesena, zastekljena z izolacijskim steklom. Na balkonih je položena keramika. Objekt je slabše vzdrževan in je potreben obnove.

V kleti so hodnik, garaža, kotlarna z deponijo, shramba, soba in stopnišče. V vseh prostorih je položena keramika. Stopnišče v pritličje je betonsko, obloženo s keramiko. Skupna neto tlorisna površina kleti je 77,80 m2.2 Svetla višina je 2,36 m.

V pritličju so veranda, hodnik, kuhinja, jedilnica, dnevna soba, soba, kopalnica, stopnišče in balkon. V verandi, na hodniku, v kuhinji in kopalnici je položena keramika, v ostalih prostorih je klasičen parket. Stene kopalnice so obložene s keramiko. Stopnišče v mansardo je leseno. Skupna neto tlorisna površina pritličja je 104,50 m2.3 Svetla višina je 2,48 m.

V mansardi so hodnik, kuhinja z dnevno sobo, dve sobi, kopalnica, balkon in terasa. Na terasi je po tleh betonski tlak, v kopalnici in na balkonu je po tleh položena keramika, v ostalih notranjih prostorih je po tleh položen laminat. Stene kopalnice so delno obložene s keramiko, delno z lesenim opažem. Skupna neto tlorisna površina mansarde je 89,10 m2.4 Kolenčni zid mansarde je visok 105 cm, svetla višina mansarde je 2,40 m.

V objektu so izvedene inštalacije elektrike, vodovoda, odtokov in centralnega ogrevanja. Ogrevanje je radiatorsko, s pečjo na trda goriva. V garaži je nameščena plinska peč. Okolica je urejena. Dvorišče je tlakovano z betonskimi tlakovci. Na delu dvorišča je vrtna lopa s kaminom. Stanovanjska hiša je priključena na vodovodno, električno, TK in plinsko omrežje. Fekalne vode so speljane v greznico in nato skupaj z meteornimi v javno kanalizacijo.
* Morebitne davke in dodatne stroške pri nakupu na dražbi plača kupec. Vse podatke je potrebno dodatno preveriti pri prodajalcu.
Ostale informacije
Kupite paket
Izpostavite dražbo
Povpraševanje
Prijavite sporni oglas
Naročite se na dnevno obveščanje
Sorodne dražbe
Arhiv novic >
Novice
18.09.2019
Dražbe so v zadnjem času, zaradi svojih prednosti, tako za kupca, kakor za prodajalca, postale izredno zanimive. Veliko povpraševanje je botrovalo temu, da smo za vas pripravili enkratno novost, ki bo marsikomu močno olajšala pristop k dražbi.
18.09.2019
Tisto, kar je izpostavljeno, je najbolj vidno.
02.08.2018
Hitro in jedernato - prednosti uporabe portala drazbe123.com:
28.01.2018
Portal drazbe123.com vam ponuja celovit pregled nad ponudbo javnih dražb v Sloveniji in Hrvaški, pa če preferirate nepremičnine, premičnine ali pravice.
08.08.2016
Nikoli več ne zamudite nobene dražbe.
02.03.2016
Za vas smo pripravili super novost, na našem portalu lahko zasledite tudi dražbe, ki se odvijajo na Hrvaškem.
E-mail je bil uspešno dodan.
Prijavi se na e-novice
Ne zamudite nobene dražbe in bodite obveščeni o novih dražbah na vaš E-naslov!