Apartma - Dolga ulica 116, 9226 Moravske Toplice


08.12.2018

18.000,00
Vrsta dražbe:
Zavezujoče javno zbiranje ponudb
Regija:
Pomurska
Vplačilo varščine:
Do poteka roka za oddajo ponudb

Z zakupom paketa pridobite naslednje informacije: kontakt prodajalca, lokacijo prodaje, naslov za pošiljanje ponudbe, priložen dokument, datum in uro dražbe in obveščanje o najbolj zanimivih dražbah.

Nepremičnina, ki v naravi predstavlja apartma na naslovu Dolga ulica 116, Moravske Toplice je samostojni apartma v apartmajskem objektu, ki je zgrajen leta 1995 in je etažnosti P+M. V pritličju se nahaja večji poslovni prostor in skupni prostori, v mansardi so locirani apartmaji in skupni prostori. Objekt je grajen klasično, obodne in predelne stene so opečne izvedbe, stropne plošče so armiranobetonske. Streha je klasična lesena dvokapnica s frčadami, kritina je betonska, urejeni so žlebovi in odtoki. Fasada je izolativna z zaključnim slojem ometa. Vgrajeno je leseno stavbno pohištvo, zasteklitve so izolacijske. V objektu je inštaliran javni vodovodni priključek, električna in telefonska napeljava, ogrevanje poteka etažno.

Apartma je lociran v prvem nadstropju in obsega hodnik, kopalnico, kuhinjo, dnevni prostor in spalnico. Vse stene in stropi so ometani in slikani, finalni tlak so keramične ploščice in lakiran lamelni parket. Tlorisna površina apartmaja je 32,40 m2.

Služnostna pravica dostopa v zemljiški knjigi ni urejena.

* Morebitne davke in dodatne stroške pri nakupu na dražbi plača kupec. Vse podatke je potrebno dodatno preveriti pri prodajalcu.

Novice
Oglašujte na drazbe123.com ➤ Prednosti uporabe portala drazbe123.com